SEO zorgt ervoor dat jouw website bovenaan in Google verschijnt direct onder de advertenties. Enorm waardevol want hierdoor gaat het aantal bezoekers op jouw website drastisch stijgen. Deze lange termijnstrategie zorgt ervoor dat jouw business naar het volgende level wordt gebracht. Enorm waardevol voor ieder bedrijf in elke branche, een goed rede om zelf aan de slag te gaan met deze online marketing strategie. 

Tip #1 kijk naar je huidige website 

Ga je een online marketeer inhuren of wil je liever zelf aan de slag? De eerste stap zal sowieso het bekijken van de huidige website zijn. Deze biedt namelijk vaak kansen. Waarschijnlijk zijn er een aantal zoekwoorden waarmee je al hoog rankt. Helaas zijn dit vaak nog geen topposities. Door dit soort zoekwoorden een extra boost te geven je soms enorm snel mooie resultaten pakken. Deze zoekwoorden hoeven nog enkel een klein stukje te stijgen om bijvoorbeeld op de eerste plek te komen. 

Tip #2 ga op zoek naar nieuwe zoekwoorden 

Nieuwe zoekwoorden zijn voor iedere website interessant. Ze bieden namelijk de kans om te gaan ranken op nieuwe zoekwoorden. Dit kan soms wat lang duren maar zorgt er sowieso voor dat je veel resultaat gaat zien. Deze zoekwoorden brengen op het moment nog geen verkeer naar je website maar gaan dit in de toekomst wel doen. Dit betekend het ontdekken van een volledig nieuwe markt. 

Tip #3 verzamelen linkjes naar belangrijke pagina’s 

Linkbuilding is een belangrijke factor om mee bezig te zijn. Het zorgt er voor dat je website een boost krijgt vanaf een andere website. Hierdoor gaan de pagina’s die linkjes ontvangen beter ranken. Het investeren in backlinks is daarom essentieel om resultaat te gaan krijgen met zoekmachine optimalisatie. Ondanks dat dit mogelijk wat geld gaat kosten is het wel elke cent waard van wat je er in stopt. Mits je het op de juiste manier doet. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *