werken

Bij succesvolle bedrijven gaat het niet om hard werken, maar efficiënt werken. Binnen een korte tijd meer kunnen doen, waardoor de marge hoger wordt. Echter moet er ook niet teveel druk worden gelegd op het personeel, omdat dit ook juist averechts kan werken. Om er dus voor te zorgen dat er efficiënter gewerkt wordt, hebben wij een aantal bruikbare tips. 

Zorg voor een heldere planning

Begin de dag goed door eerst voor jezelf structuur te creëren met een planning. Dit hoeft niet te betekenen dat je elke minuut van de dag gevuld moet hebben met een taak. Het gaat er bij deze planning om dat je alle taken noteert die je vandaag afgerond wilt hebben. Let er wel op dat dit realistisch is, zodat je jezelf wel taken oplegt die haalbaar zijn. 

Reduceer de vergadertijd

Ondanks dat vergaderingen onwijs belangrijk zijn voor de ontwikkeling van jouw bedrijf, wil het niet zeggen dat langer vergaderen efficiënter is. De meeste vergaderingen zijn in veel kortere tijd te doen met dezelfde besproken informatie. Het probleem ligt hier voor een deel bij de voorbereiding en bij de aanpak tijdens de vergadering. Zorg dat duidelijk is welke punten besproken moeten worden en grijp in wanneer het bespreken van een punt te lang duurt. Voor een passende vergaderlocatie in Woerden ben je bij At The Office aan het juiste adres voor een efficiënte vergadering. 

Juiste locatie van bestanden en tools

Je kunt de productiviteit verhogen door bestanden en tools op de juiste locatie op je pc te hebben, zodat je deze snel terug kunt vinden. Je kunt de belangrijkste tools bijvoorbeeld vastzetten aan je pagina venster. Zorg er met bestanden voor dat je deze een naam geeft, waaraan jij ze kan herkennen. Je kunt bijvoorbeeld verschillende klanten mappen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *