bedrijfspand-huren

Wanneer je besluit een bedrijfspand te huren, zijn er een aantal onderdelen waar je rekening mee moet houden. Er komt namelijk meer bij kijken dan het alleen huren van een pand. Denk bijvoorbeeld aan gemeenteplannen en binnen- en buitenreclame .

Bedrijfspand zelf

Je zoektocht naar een bedrijfspand is begonnen. Op het moment dat je deze zoektocht begint moet je kijken naar de beschikbare ruimte en locatie. Ga na hoeveel vierkante meter je nodig zult hebben en wat je eisen zijn m.b.t. de ruimte. Houdt ook rekening met de locatie waar het bedrijfspand staat. Is het bedrijfspand goed bereikbaar voor eventuele klanten? En ligt het op een plek waar jouw bedrijf opvalt? 

Reclame

Wanneer je eenmaal een bedrijfspand hebt gekozen, is het belangrijk om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen. Bij het bedrijfspand kan dit worden gedaan door binnen- en buitenreclame in te zetten om op te vallen en herkenbaarheid te creĆ«ren. Je kunt buiten bijvoorbeeld een reclamezuil neerzetten met daarop jouw bedrijfsnaam en logo. Daarnaast kun je binnen muurreclame inzetten, bijvoorbeeld door het plaatsen van jouw bedrijfslogo op de muren. 

Toekomstplannen

Voordat je de bedrijfsruimte rond maakt met de verhuurder, is het slim om bij de gemeente na te gaan wat de toekomstplannen zijn van het pand en de omgeving. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je bedrijfspand zich nu op een open en bereikbare plek ligt, maar dat de gemeente plannen heeft om te bouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *