Desinfectiedispenser

Tegenwoordig niet meer weg te denken in een winkel of bij een bedrijf, maar ook thuis doet een desinfectiedispenser zijn werk. Ben je ergens geweest dan maak je als eerste je handen schoon, zo verklein je de kans dat er bacteriën ervoor zorgen dat je een virus krijgt of in het ergste geval ziek wordt. Een dispenser zijn er meestal in twee uitvoeringen, om op te hangen aan de wand of neer te zetten op bijvoorbeeld het aanrecht. Voor bedrijven is er de automatische dispenser aan een paal, hierdoor hoef je de deze niet meer aan te raken en is de kans op besmetting nog kleiner.

Voordelig en altijd functioneel

Welk soort dispenser je ook koopt, elk exemplaar in de webshop van simcon.nu is voor een voordelige prijs verkrijgbaar. Je kunt niet meer als bedrijf zonder desinfectiedispender, tevens straal je uit naar je klanten dat je hygiëne serieus neemt. Natuurlijk is er ook gel verkrijgbaar om de dispenser mee te vullen, zo hoef je alleen de dispenser te vullen en deze is direct klaar voor gebruik. Zet in de toiletruimte van je bedrijf een dispenser op de wastafel, of hang er een op aan de muur. 

Desinfectiedispenser

Desinfecteer regelmatig je handen

Eenmalig je handen reinigen is niet voldoende, ben je aan het werk of moet je klanten ontvangen raak je al snel veel dingen aan. Hoe meer je in contact komt met voorwerpen en mensen, hoe groter de kans is dat er bacteriën op je handen achterblijven. Maar ook klanten kunnen het meebrengen als zij hun handen niet goed desinfecteren, plaats een desinfectiedispenser op een paal bij de ingang en de bezoekers kunnen hun handen desinfecteren. Op deze manier is de kans bijzonder klein dat er bacteriën worden overgedragen. Kies voor een volautomatisch exemplaar, hierbij blijft de dispenser ook schoon omdat het niet nodig deze aan te raken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *