Creditcard Maatschappij

Een creditcard kan vele voordelen hebben, maar ook een aantal nadelen. Het kan namelijk zo zijn dat je meer uitgeeft dan dat je hebt op jouw rekening op het moment. Dit komt omdat er geen limiet zit op een creditcard. je krijgt namelijk iedere maand aan het einde van de maand de rekening van jouw creditcard in één keer. Dit kan ervoor zorgen dat je niet genoeg geld op jouw rekening hebt op het moment dat deze rekening binnenkomt. Naast deze nadelen zijn er ook heel veel voordelen. Je kunt namelijk veel geld besparen door middel van AirMiles die je krijgt door geld uit de geven middels de pas. Zo kun je als je bijna alle wekelijkse uitgaven met deze kaart doet iedere twee jaar gratis met het vliegtuig op vakantie. American Express Flying Blue is hier een goed voorbeeld van.

American Express Flying Blue

Verschillende niveaus kaarten

Bij American Express Flying Blue zijn er verschillende soorten kaarten voor verschillende soorten mensen met verschillende inkomsten. voor de duurste moet je een netto inkomen hebben van meer dan 3000 euro en een jaarlijkse bijdrage doen van 600 euro. De goedkoopste kaart is 35 euro per jaar en is al te krijgen met een netto inkomen van 1654 euro. 

Goedkoop de wereld over

Naast het kopen van artikelen in de winkel krijg je ook Airmiles door middel van het vliegen. Hoe meer je vliegt hoe goedkoper het wordt. Zeker als je veel vliegt is dit een ideale oplossing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *