Ben je niet (meer) in het bezit van een eigen auto, maar wil je wel een auto huren voor een dag? Dan regel je dat gemakkelijk en snel met de Greenwheels autodelen-app. Een auto huren voor een dag geeft in andere gevallen veel gedoe: je moet je ergens op een industrieterrein melden bij een balie en dan allerlei formulieren invullen. Daarna krijg je de auto pas mee. Maar wat nu als je last minute besluit om eens fijn een dagje naar het strand te gaan? Dan heb je helemaal geen zin om eerst met al je spullen naar een industrieterrein te fietsen. Je wilt dan, zonder gedoe, direct een auto huren voor een dag.

Een auto huren voor een dag kan in de stad maar ook op stations

Stel. Je wilt met je kinderen een dagje naar het strand. Dat is dus bijna niet te doen met alle spullen die je dan moet meenemen. En vergeet je kinderen niet! Je kunt natuurlijk met het openbaar vervoer gaan, maar de kans is dan dat je kinderen al moe en hangerig zijn nog voor jullie op het strand zijn. En jij moet natuurlijk met álles lopen slepen: emmertjes, schepjes, een picnickkleed, handdoeken, snoetepoetsers, de luiertas voor de jongste en wat ik verder nog allemaal vergeet op te noemen. Hoeveel handiger is het dan als je, zonder auto abonnement, gewoon een auto kunt huren voor een dag?

Er staat altijd een auto bij jou in de buurt

Je kunt via de speciale Greenwheels app precies zien welke auto bij jou in de buurt beschikbaar is. Deze reserveer je zodra je hebt besloten dat je een dagje weg gaat. Een auto huren voor een dag was nog nooit zo gemakkelijk! Je loopt zelf even naar de auto, opent deze met de app, start deze met de sleutel en rijdt dan naar je huis om de kinderen, de kinderstoeltjes of de stoelverhogers en alle spullen op te halen.

Moet ik de auto weer op dezelfde plek terugzetten?

Ben je weer terug van je dagje strand? Dan drop je eerst de kinderen, de stoelverhogers, de kinderstoeltjes en alle spullen bij je huis en dan rij je door naar de eigen Greenwheels parkeerplaats. Op die manier zorg je ervoor dat de auto ook voor de volgende gebruiker weer gemakkelijk is terug te vinden. Zorg wel dat je mooi op tijd terug bent, de volgende autodeler staat misschien al op je te wachten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *