clarity-cleaning.nl

Mijn man is sinds een aantal weken de trotse eigenaar van zijn eigen bedrijf. Hij had een pand gekocht in Arnhem vanuit hij werkte. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan kwamen we uiteindelijk terecht op clarity-cleaning.nl.

De overzichtelijke website van Clarity Cleaning

clarity-cleaning.nl

Toen we terecht kwamen op clarity-cleaning.nl kwamen we terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website van het bedrijf is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en aan te bieden heeft. Het bedrijf vindt de veiligheid onder andere erg belangrijk. Ook zet het bedrijf graag een extra stap om de ramen mooi schoon te maken. Op de website zijn ook het aantal klussen die het bedrijf heeft gedaan te vinden. Dit sprak mijn man erg aan waardoor hij besloot om contact met het bedrijf op te nemen.

Erg tevreden met het resultaat  

Na het gesprek met Clarity Cleaning besloot mijn man om de ramen van het pand schoon te laten maken door Clarity Cleaning. Het bedrijf heeft de ramen nu een aantal keer schoongemaakt en mijn man is erg tevreden met het resultaat. Hij raadt het bedrijf daarom ook aan iedereen aan die op zoek is naar een goede glazenwasser.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *