Werktenten worden ingezet in situaties waarbij er snel een tijdelijke ruimte nodig is. Dit kan komen doordat er plots niet genoeg opslag beschikbaar is, omdat er ineens veel meer mensen bij het bedrijf komen werken, omdat er verbouwd wordt, maar het kan ook gebruikt worden bij evenementen van het bedrijf. Kortom een Werktent kan in heel erg veel situaties gebruikt worden. Donselaarstructures.nl is een bedrijf dat deze tenten verkoopt, verhuurd en leased. Werktenten zijn een ideale tijdelijke oplossing bij gebrek aan ruimte.

Werktent kopen

Weet jij nu al dat jij in de toekomst vaker een werktent nodig zult gaan hebben voor je bedrijf? Bijvoorbeeld omdat je het jaarlijks gebruikt als je een evenement houdt, of omdat er af en toe ineens een heleboel freelancers bij het bedrijf komen werken en zij maar heel kort blijven en dat een groter kantoor eigenlijk niet nodig is, dan is een werktent kopen waarschijnlijk meer iets voor jouw bedrijf. Om nou iedere keer dat je een tent nodig ehbt deze te moeten huren, zal voor jou waarschijnlijk duurder zijn dan de tent aan te schaffen. Als je de tent eenmaal hebt gekocht kun je deze op- en afbreken wanneer jij maar wilt en wanneer jij hem maar nodig hebt.

Werktent huren

Heb jij normaal gesproken geen werktent nodig en gebruik je deze nu alleen omdat het een noodgeval is, bijvoorbeeld omdat er verbouwd of gerenoveerd wordt, of omdat er om welke reden dan ook niet gewerkt kan worden in het kantoor, dan is een werktent huren misschien wel iets voor jouw bedrijf. Een tent huren is goedkoper dan de tent aanschaffen. ALs je weet dat je de tent nog vele malen gaat gebruiken, dan is de tent kopen gemakkelijker en uiteindelijk goedkoper. Maar als jij normaal gesproken geen gebruik maakt van de tent, dan is het zonde om dat geld uit te geven aan iets wat daarna toch niet meer wordt gebruikt. Huren is dan een betere optie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *