Planten op kantoor kunnen verschillende functies hebben. Zo ziet het er ten eerste natuurlijk mooi en rustgevend uit. Ook kunnen planten helpen de luchtvochtigheid in het pand op een goed niveau te houden. Daarnaast filteren planten de lucht, waardoor ook de luchtkwaliteit zal verbeteren. Zo creëer je een gezondere werkomgeving voor jouw medewerkers. Jouw medewerkers blijven gezonder en zijn gelukkiger. Ten slotte kan groen de akoestiek op kantoor ten goede komen. Er zijn dus meer dan genoeg redenen om extra planten aan de werkomgeving toe te voegen.

Een plantenwand: veel planten op een klein oppervlakte

Wil jij wel graag planten aan het kantoor toevoegen, maar is hier eigenlijk niet zo heel veel plaats voor? Overweeg dan eens een plantenwand. Deze verticale tuin is de perfecte manier voor veel groen op een klein oppervlakte. Ook is het een echte eyecatcher, waarmee je zeker indruk zult maken op je medewerkers en klanten. Een groene wand kantoor is op veel manieren te verwezenlijken. Je hebt de keuze uit verschillende soorten planten en ook het formaat van de wand is aan te passen op de situatie en wensen. Hebben jullie plaats voor een grote wand of passen meerdere kleine wanden beter in jullie werkomgeving?

Voor elk kantoor het juiste groen

Elk kantoor en elk bedrijf is anders. Een groene wand kantoor moet zowel bij het gebouw als bij de onderneming passen. Daarom zijn er talloze manieren om een verticale tuin te integreren in het interieur. Als planten niet het gewenste effect hebben, zou je ook een moswand kunnen overwegen. Of kies voor wallhangers met hangende planten. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wat alle soorten groen met elkaar gemeen hebben, is dat ze de sfeer en het klimaat op kantoor sowieso zullen verbeteren. Welke soort groen past bij jouw bedrijf?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *