De pandemie zorgt voor verschillende complicaties in het normale leven. Zo was het voor mij vrij normaal om vaak grote pakketten te versturen naar vrienden of familie. Ik ben namelijk goed bevriend met een wijnhandelaar. Als hij binnenkort een goede actie krijgt op één van de wijnen die ik erg lekker vind, laat hij mij dat vroeg weten. Dan kan ik even bij mijn vrienden informeren of zij ook voor een lage prijs hun favoriete wijn willen kopen. Het enige probleem is dat zij ver weg wonen, dat betekent dat ik de wijnen moet opsturen naar hen. Ik moet dan vaak een groot pakket naar hun toe sturen, en dat zorgt nog wel eens voor problemen bij bedrijven zoals PostNL. Gelukkig zijn er genoeg andere bedrijven die kunnen helpen met het versturen van een echt groot pakket. Onder het motto van innovatie wil ik het daarom even met jullie hebben over andere manieren om een groot of lang pakket te versturen.

 

Versturen zonder moeite

Zelf maak ik gebruik van Boekuwzending. Dit bedrijf helpt mij al sinds de hele pandemie met het versturen van pakketten die ontzettend groot zijn. Als mijn vrienden namelijk 4 dozen wijn bestellen wil ik ervoor zorgen dat deze ongebroken bij hun aankomen. Als de pandemie er niet was geweest had ik alle dozen zelf gebracht. Gelukkig helpt Boekuwzending mij enorm veel. Ik kan online aangeven hoe groot, zwaar en lang het pakket is. Dan gaan zij kijken wanneer ze het pakket kunnen meenemen. Daarnaast kan ik ervoor kiezen om het pakket snel te laten verzenden om een groot pakket zo snel mogelijk te laten versturen. Er zijn ook andere bedrijven die een groot of lang pakket kunnen versturen. Maar zelf vind ik het altijd erg fijn werken met dit bedrijf. Ik heb nog nooit van één van mijn vrienden gehoord dat hun wijn te laat is afgeleverd.

 

Ook voor lange pakketten

Deze bedrijven zijn ontzettend handig als je een eigenaardig pakket wilt versturen. Zo kunnen mijn dozen wijn al snel een erg groot pakket worden. Ook kan een lang pakket gemakkelijk verstuurd worden. Het grote voordeel is dat deze bedrijven gespecialiseerd zijn in het versturen van een groot en lang pakket. Zo zijn de kosten een stuk lager en weet je zeker dat het pakket op tijd geleverd wordt. Nu is het bij wijn niet erg als het iets later binnenkomt, maar mocht ik ooit iets belangrijkers willen versturen weet ik welk bedrijf ik inschakel.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *