Wil je gaan beleggen en is eToro op jouw pad gekomen? Dan is het van belang dat je gaat ontdekken wat er allemaal mogelijk is bij deze broker. Het is namelijk een broker waar je veel verschillende producten kunt vinden en waarbij er ook nog extra’s zijn. Het is daarbij wel van belang dat je de overeenkomsten en verschillen weet tussen de brokers op de markt. Compare All Brokers zorgt altijd voor een goede vergelijking, waardoor jij een beter beeld gaat krijgen. Onderstaande informatie helpt jou alvast op weg met extra kennis over deze broker. 

eToro als gebruiksvriendelijk platform 

eToro is een gebruiksvriendelijk platform waar particulieren kunnen beginnen met handelen in beleggingen. Online beleggen wordt hierdoor steeds eenvoudiger en je hebt direct een overzicht van de verschillende markten en producten. Voordat je begint met beleggen kun je bij de broker gebruik maken van een demo account. Hierdoor leer je alles wat je nodig hebt om een investering te kunnen doen en weet je of beleggen iets voor jou is. Zodra je zeker weet dat je voldoende kennis hebt, kun je het account overzetten en met echt geld gaan werken. Je weet hierdoor wel al iets meer over de koersen en de producten die er te vinden zijn. 

Meerdere producten te vinden 

Bij eToro kun je een groot aantal producten kopen en verkopen. Denk daarbij aan aandelen, valuta’s, CFD’s en grondstoffen. Je kunt deze allemaal beheren middels jouw telefoon, tablet of computer. Om gebruik te maken van het platform betaal je geen commissie voor het handelen in aandelen en ETF’s. Wel heb je te maken met transactiekosten. Hier moet je dus goed naar gaan kijken voordat je begint aan de koop en verkoop van de beleggingen. Deze kosten zijn over het algemeen laag, waardoor je alsnog een mooi rendement overhoudt. Dit rendement kun je eventueel weer investeren in nieuwe producten. 

Hulp bij vragen en meer educatie 

Daarbij is eToro voorzien van een klantenservice die jou kan helpen bij het beantwoorden van vragen en het oplossen van problemen. Het kan immers zijn dat je ergens tegen aanloopt. Door jouw vraag in te dienen heb je binnen een korte tijd het antwoord dat je zoekt. Daarnaast biedt het platform veel informatie en educatie, zodat je iedere dag weer iets nieuws bij kunt leren. Het is daarom meer dan alleen het handelen in aandelen en obligaties, maar je krijgt ook direct meer kennis van de markt. 

Goed voorbereid starten 

Door je goed te verdiepen in de werkwijze van eToro en deze broker te vergelijken met andere platforms zorg je ervoor dat je altijd op de juiste plek terecht komt. Binnen een korte tijd heb je een aantal beleggingen in handen en krijg je gedurende de tijd jouw rendement uitbetaald. Daarbij kun je zelf bepalen wanneer je jouw producten weer verkoopt. Door de koersen nauwlettend in de gaten te houden geef je jezelf de gelegenheid om hoge winsten te behalen en te genieten van extra spaargeld op jouw rekening. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *