shortlease

Wat is uw mobiliteitsbehoefte? Dikke kans dat het antwoord op deze vraag van tijd tot tijd verschilt. Iedereen die wel eens bedrijfsmatig vervoer nodig heeft, zal met deze kwestie te maken hebben. Of u nou ZZP-er bent, in het MKB onderneemt of een detacheringsbureau faciliteert: u wilt een zo efficiënt mogelijk leaseauto-beleid voeren. Met shortlease bent u altijd flexibel en kunt u op elk moment inspelen op uw huidige mobiliteitsbehoefte.

Geen onnodige kosten

De tijd van langdurige leasecontracten, stilstaande leaseauto’s en onnodige kosten is voor u voorbij. Met shortlease-specialisten als Blankert Shortlease op de markt, is het niet meer nodig om een maximaal wagenpark aan te houden. Met shortlease kunt u het aantal leaseauto’s aanhouden dat u op het moment nodig heeft. Heeft u de ene maand drie flexkrachten die een auto nodig hebben, en de volgende maand zeven? Met shortlease bent u maximaal flexibel om hierop in te spelen.

Voor wie is shortlease?

Shortlease is mogelijk voor zowel bedrijven als particulieren. Sommige aanbieders richten zich vooral op de zakelijke markt, maar steeds meer aanbieders nemen ook particuliere shortlease op in het aanbod. Algemeen geldt, dat u meestal ruime keus heeft in benzine-, diesel-, hybride of elektrische uitvoeringen, automerken en types.

Shortlease of auto huren?

De duur van een shortleasecontract is doorgaans vanaf een maand. Wie een dagje weg wil kan dus beter een auto huren. Wil je echter een auto voor een week huren, dan is het al verstandig om shortlease op te nemen in je onderzoek. Vraag in dat geval een offerte aan bij je favoriete shortlease-aanbieder. Hou ook altijd rekening met bijtelling. Blankert Shortlease maakt daarom altijd een persoonlijke offerte o.b.v. meerdere looptijden en verwachte aantal kilometers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *