Howtohotspot

Een professionele website is belangrijk, toch? Zelf zo’n website maken, zonder technische kennis, is binnen handbereik. JouwWeb is een betaalbare, Nederlandse website-maker waarmee je zelf jouw professionele website opbouwt. Het is niet alleen heel gemakkelijk om je eigen professionele website op te bouwen, maar de updates en het beheer wordt ook allemaal voor je geregeld. Dat betekent zonder zorgen een professionele website maken en uitbouwen.

Je weet dat een website belangrijk is voor je bedrijf. Je kan eigenlijk niet meer zonder en je bereik is veel groter dan je eigen stad of dorp, de hele wereld ligt aan je voeten. Heel tof natuurlijk, maar een professionele website laten bouwen kost je veel geld. Maar ook tijd, omdat de webbouwer natuurlijk met je wil overleggen over wat er op de site geplaatst moet worden. En als de site gebouwd is, komt het beheer en de updates, allemaal technische zaken waar je je zelf liever niet mee bezig houdt.

De tijd ben je sowieso kwijt, of je een website laat bouwen of dat je het zelf doet. En het mooie is dat er hele fijne programma’s zijn waarmee je heel gemakkelijk zelf je website bouwt. Deze software neemt alle technisch geneuzel uit handen en nog mooier, het onderhoud is geregeld en je krijgt templates waarmee je echt snel een mooie en professiole website kan maken. En dat niet alleen, de site is ook geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Is JouwWeb je investering waard? Terechte vraag, daarom hieronder een beknopte samenvatting van de voordelen van JouwWeb, lees hier een uitgebreid onderzoek (incl video) naar die tool.

Een paar high lights uit dat onderzoek:

JouwWeb is 100% Nederlands

Het fijne van JouwWeb is dat het een 100% Nederlands bedrijf is. Al je data staat in Nederland, dus ‘onze’ privacy wetgeving geldt. En de ondersteuning is beschikbaar tijdens Nederlandse werkuren en is volledig in het Nederlands. Heel fijn als je toch eens een vraag hebt of hulp nodig hebt.

JouwWeb biedt je een professioneel e-mailadres

Je bouwt je eigen website en die draait op jouw eigen domein (mijnbedrijf.nl). Je kan namelijk via JouwWeb een .nl domein regelen. Dat niet alleen, het is ook inclusief een e-mailadres op jouw domein. Een stuk professioneler dan een gmail adres. Voor de duidelijkheid, dit kan niet in de gratis versie.

JouwWeb laat je gemakkelijk en snel je site opbouwen

Slepen en laten vallen, dat is hoe je elementen op de pagina’s van je website plaatst. Een kind kan de was doen.

Of JouwWeb ook voor jou en jouw bedrijf de beste website maker is, kan je het beste zelf bepalen door dit uitgebreide review nog eens goed door te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *