In hoogte verstelbaar bureau

Er zijn eigenlijk twee fundamentele redenen om na te denken over een in hoogte verstelbaar bureau. Om de optimale bureauhoogte te bepalen voor uw persoonlijke behoeften, op basis van uw lengte en lichaamstype. Dit is vooral handig voor langere en kortere gebruikers. Mensen in een rolstoel hebben vaak baat bij een in hoogte verstelbaar bureau met toetsenbordblad. Wanneer je het toetsenbord niet met je arm kunt bereiken, is het erg handig om je toetsenbordblad op te tillen en met je andere arm het toetsenbord te bereiken. U kunt indien nodig ook uw toetsenbordlade langs de baan laten bewegen. Dit kan u helpen items te bereiken die boven u staan.

Hoogteversteleenheden voor thuis of op kantoor

Hoogteversteleenheden voor thuis of op kantoor zijn er in vele uitvoeringen. De meeste zijn gemaakt van plastic of metaal en zijn te vinden in houtafwerkingen. Metalen in hoogte verstelbare bureaumodellen zijn over het algemeen kleiner dan die voor thuisgebruik. Deze units passen in een hoek of andere kleine ruimte en zijn gemakkelijker te hanteren dan de grotere plastic modellen. De voordelen van in hoogte verstelbare bureaus reiken verder dan persoonlijk gebruik. Als je de hele dag achter een computer zit, verandert je lichaamshouding. Het kan zijn dat u naar voren of naar achteren leunt. Dit beïnvloedt zowel uw comfort als uw houding wanneer u opstaat om te bewegen in uw huis of kantoor.

Hoogteversteleenheden worden geleverd met een verstelbare toetsenbordlade

De hoogteversteleenheden worden geleverd met een verstelbare toetsenbordlade waarmee u uw toetsenbord in een comfortabele positie kunt plaatsen. U kunt uw ellebogen op de gewatteerde armleuningen laten rusten en voorkomen dat u uw spieren moet belasten. De stevige armleuningen ondersteunen ook je polsen zodat je vingertoppen niet tegen de monitor of het toetsenbord drukken tijdens het typen. De in hoogte verstelbare toetsenbordlade is erg stevig en valt niet af als je per ongeluk je bovenlichaam naar de computer leunt. Het heeft ook ingebouwde voeten voor stabiliteit en een verstelbare hoogte om het gemakkelijk te maken om de gewenste hoogte te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *