Als bedrijf zoek je de beste en meest effectieve kassasysteem die er op de markt te vinden is. Met als doel om klanten zo goed en zo snel mogelijk te helpen. Want je wilt natuurlijk niet dat jouw klanten ontevreden naar huis gaan? Vooral voor de winkels en horeca is een uitgekiend kassasysteem een must. Door simpele en snelle handelingen reken je snel af met de klant zodat hij of zij met een extra tevreden gevoel de deur uitstapt. Lang wachten om een betaling te doen is nooit leuk. In dit artikel gaat het over kassasystemen die het beste zijn voor winkels en retail.

Kassasystemen in de retail branche

Als je een kleine groentewinkel hebt, heb je normaal gesproken een weegschaal met kassa nodig. Het kassasysteem winkel hoeft hierbij niet ingewikkeld te zijn, maar juist makkelijk in gebruik. Je hebt daar zeer geschikte kassasystemen voor. Zo zijn er kassa's die afbeeldingen van producten laten zien die snel verkopen. Zo hoef je niet steeds ingewikkeld te zoeken naar het product en kan je snel afrekenen. Daarnaast kan je de klant snel laten betalen met een betaal of pinautomaat. Ook bestaat de mogelijkheid om de kassa te koppelen aan je leverancier en zodoende de prijzen up-to-date te houden. En je hebt de voorraad bij de hand. Heb je meerdere filialen dan kan je met een kassasysteem het voorraad bijhouden per filiaal. Door de reportages van de omzet en gewerkte uren per filiaal heb je direct inzicht in de cijfers en weet je of het goed gaat of niet.

Kassasystemen in de horeca branche

Uiteraard mag de horeca niet ontbreken als het aankomt op kassasystemen. Ook hier wil je de klant zo goed mogelijk helpen, zodat ze tevreden de zaak uitlopen. Je hebt kassa's voor de horeca met een tafelplattegrond en mobile order terminal. Met zo'n tafelplattegrond heb je het overzicht wie wat waar bestelt. En met een mobile order terminal kan de klant vanaf zijn tafel een bestelling doorgeven. Dit zijn ingewikkelde systemen, maar uiterst effectief als je een druk café of restaurant runt. Maar ook voor de kleine horecaondernemer zijn er genoeg mogelijkheden op het gebied van kassasysteem horeca.

Schakel alleen modules in die bij jouw bedrijf passen

De mogelijk bestaat om kassasystemen uit te breiden met modules. Zo kan je heel makkelijk modules als tafelplanning, voorraadbeheer, urenregistratie en pinbetalingen toevoegen aan jouw systeem. Op deze manier bouw je het meest superieure kassasysteem volledig afgestemd op jouw bedrijf. Je kan wel stellen dat er veel modules beschikbaar zijn. Maar dat gezegd hebbende betekent dat niet dat je alle modules hoeft aan te kopen. Kies alleen de modules uit die bij jouw bedrijf passen. Zo ben je ook nog eens extra goedkoop uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *