vacature technische dienst

Heb jij kennis van industriële automatiseringen? Dan ben jij misschien wel degene die wij zoeken! Wij hebben namelijk een vacature technische dienst open staan. Je zal komen te werken in een duurzaam familiebedrijf waar persoonlijke ontwikkeling en innovatie centraal staat. Het team waar je mee gaat samenwerken is jong, ambitieus en voornamelijk erg enthousiast.

Ben jij een technische alleskunner?

Heb jij een MBO of HBO-denkniveau in een technische richting. Kan jij problemen oplossen als geen ander? Ben je betrokken en werk je nauwkeurig? Heb je kennis of beheers je één of meer van de volgende punten: spuitgieten, matrijzen, kunststoffen, elektrotechniek, werktuigbouwkunde, mechanica, hydrauliek en pneumatiek? Dan heb jij een streepje voor bij jouw concurrenten!

Jij zal aan de slag gaan binnen de technische dienst. Collega’s zullen naar jou kijken voor antwoorden als ze tegen problemen zijn aangelopen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het inbouwen en afstellen van productieprocessen en automatiseringen. Alleen wanneer jij goedkeuring geeft kan de operator spuitgieter verder.

vacature technische dienst

Interesse?

Als je na het lezen van de vacature in geïnteresseerd ben in deze baan vergeet dan niet snel te reageren! Er zijn veel mensen momenteel op zoek naar een baan of zijn aan het denken om te gaan switchen.

Heb je na het lezen van de vacaturetekst nog vragen schrijf je dan in voor het inloopuur. Zo ontdek je first hand hoe het in het bedrijf gaat en leren wij jou al een beetje beter kennen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *