De live chat service is in de Slagerijen branche een toegevoegde waarde. In deze branche zullen er veel product gerelateerde vragen binnenkomen. Hier is een bedrijf veel tijd aan kwijt en vaak halen ze er geen sale uit. Als er een live chat aanwezig is op de website van een bedrijf in deze branche, kunnen er via de chat veel product gerelateerde vragen beantwoord worden. In deze branche kan er daarbij gedacht worden aan kwaliteit vragen of herkomst. 

Vergroot je bereikbaarheid.

De live chat service is 72 uur per week online, hier kunnen klanten met alle vragen komen die met het desbetreffende bedrijf te maken hebben.  

Websitebezoekers zullen eerder met een vraag komen als er een live chat op de website staat. De live chat is een laagdrempelige manier van communiceren voor de klant. Hierdoor zal een klant eerder via de chat een vraag stellen, dan via een contactformulier. Als een klant verder goed wordt geholpen in de chat, geven ze eerder contactgegevens door. 


Chatkracht pakt binnen 30 seconden de chat op en hierdoor hoeven klanten nooit lang te wachten op een antwoord. Doordat de chatspecialisten gerichte vragen stellen, kan het probleem van de klant vaak snel worden opgelost. Dit is een manier van klantenservice waar klanten relatief snel worden geholpen en op een persoonlijke manier. 

Snel en goed geholpen worden.

Aan het begin van een samenwerking vraagt Chatkracht altijd of de klant een kenniscentrum in wil vullen. Hierdoor heeft Chatkracht alle nodige informatie om de klant zo goed mogelijk verder te helpen. Als een klant geïnteresseerd is in een van de producten of diensten van een bedrijf, probeert Chatkracht de contactgegevens van de klant te achterhalen. Hierdoor heeft een bedrijf een warme lead. Het bedrijf hoeft dan alleen nog maar de sale te maken.  

Kortom, in de Slagerijen branche is een live chat een toegevoegde waarde. Bedrijven zijn langer bereikbaar en klanten zullen snel worden geholpen op een persoonlijke manier. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *