lichtlijnen

Ben je voor jouw bedrijfspand nog op zoek naar goede LED verlichting? Of is de huidige verlichting toe aan vernieuwing? Overweeg dan eens om lichtlijnen aan te schaffen. Dit is een systeem dat bestaat uit een rails waar lichtlijn units in kunnen worden geklikt. Lumeco biedt een ruime variatie aan lichtlijnen, dus er zit gegarandeerd iets tussen wat je zoekt. 

Voordelen van LED verlichting

Wellicht ben je al bekend met LED verlichting. Het is enorm kostenbesparend om een aantal redenen. Ten eerste ligt het energieverbruik van LED verlichting 50 tot 80% lager dan dat van TL verlichting. Daarbij ligt de levensduur van LED verlichting tussen de dertig- en honderdduizend uur in tegenstelling tot achtduizend uur bij TL verlichting. Het licht van LED verlichting flikkert niet, heeft geen opwarmtijd nodig en het materiaal is voor 99% recyclebaar. 

lichtlijnen

Soorten verlichting

Het fijne aan Lumeco is dat je een nieuwe lichtlijn kunt laten plaatsen, maar ook een lichtlijn om eventueel huidige TL verlichting kunt laten bouwen. Als je al TL verlichting hebt hangen, is dit een goede optie. Dit is namelijk erg duurzaam en kostenbesparend. Als er in het pand lichtlijn verlichting is van Norton, Philips, Trilux of Zumtobel, kan deze zelfs helemaal worden vervangen. Op de website van Lumeco kun je vinden welk type lichtlijn je daarvoor aan kunt schaffen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *