muurstickers

Tegenwoordig kun je een kamer zo leuk mogelijk maken met muurstickers, werkelijk alles is te ontwerpen in de webshop van plakhetzelf.nl. Van leuke dieren tot prachtige romantische teksten voor de slaapkamer, maar ook in andere ruimtes zijn de stickers meer dan welkom. Bij een schilderij zit je vast aan de afbeelding, bij een sticker voor op de muur heb je zelf de keuze wat je erop kan aanbrengen. Vrolijke en mooie kleuren zorgen voor een unieke decoratie. 

Ideaal voor op kantoor

Maak je kantoor persoonlijk door er muurstickers aan te brengen, het is ook leuk om een werkgerelateerde sticker op te plakken of het logo van het bedrijf. Maak een einde aan dat saaie kantoor, ook dieren doen het goed op het werk. Combineer de huisstijl met leuke teksten en afbeeldingen, ook voor wanden die niet helemaal vlak zijn is er een sticker beschikbaar in de webshop. In de webshop van plakhetzelf.nl vind je alle mogelijkheden betreft stickers voor op de muur.

muurstickers

Ontwerp je eigen model sticker

Voor ondernemingen of winkels is het niet eenvoudig om een gepaste sticker te vinden, door hem zelf te ontwerpen heb je altijd het beste resultaat. Speel in op het product wat je in de winkel verkoopt, of wanneer je uitverkoop hebt. Op deze manier heb je naast een unieke decoratie ook een opvallend middel om reclame mee te maken. Kijk bij plakhetzelf.nl voor de mogelijkheden betreft de verschillende stickers, welke branche je ook werkzaam bent een gepast sticker ontwerpen is een fluitje van en cent met de online ontwerper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *