Magento webshop bouwen

4 goede redenen om te kiezen voor een Magento webshop

Tegenwoordig ontkom je er als bedrijf zijnde bijna niet meer aan om over een goede webshop te beschikken. Steeds meer consumenten kopen hun spullen heden ten dage namelijk online. Wanneer je een nieuwe webshop wenst op te starten of je huidige online winkel zou willen vernieuwen, dan zul je een keuze moeten maken wat betreft het webshop programma. Vele ondernemers kiezen hierbij voor het wellicht ook bij jou bekende Magento. Hieronder lees je waarom Magento zo populair is en waarom velen er dus voor kiezen een Magento webshop bouwen.

Veelzijdig

Ten eerste staat Magento bekend als een webshop met een grote diversiteit aan functionaliteiten. Als eigenaar van de webwinkel zijnde kun je namelijk niet alleen producten toevoegen en weghalen, maar ook je voorraden beheren, facturen bewerken en versturen en kiezen uit verschillende manieren waarop je klanten elektronisch kunnen betalen.

Goedkoop

Als je ziet wat je ervoor terugkrijgt kun je niet anders dan concluderen dat Magento een programma is dat je tegen lage kosten kunt gebruiken. Er bestaat zelfs een zogeheten open source versie waarvoor je dus helemaal niet hoeft te betalen. Uitbreidingen hierop zijn tegen gunstige tarieven te verkrijgen.

Goed voor de rankings

Magento staat bekend als een programma waarmee je goed kunt scoren in de zoekresultaten van de grote en bekende online zoekmachines. Zo wordt de kans derhalve groter dat consumenten je webwinkel vinden en er vervolgens ook iets bestellen.

Magento webshop bouwen

Bekendheid

Zoals gezegd is Magento een zeer populair programma. Dit hoeft van zichzelf nog niet eens per se een voordeel te zijn, maar dat is het wel zodra je een keer tegen een probleem aanloopt bij je webshop. Problemen met Magento kun je namelijk meestal makkelijk zelf oplossen door simpelweg op internet te zoeken. Vanwege de grote bekendheid is er ongetwijfeld iemand geweest met hetzelfde probleem en is er informatie bekend over mogelijke oplossingen hiervan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *