SEO bureau in Amsterdam

Ben je net je bedrijf begonnen? Dan heb je misschien wat aan deze tips! Wil je je focussen op je bedrijf? Huur een online marketing bureau Amsterdam in voor al je online marketing wensen! (Bron: PositiveDigits)

Richt je op de juiste doelgroep voor je product of dienst

Dit is een van de fundamentele online marketingtips voor kleine bedrijven. Het gemakkelijk maken voor klanten om je te vinden, helpt niet totdat je een duidelijk genoeg idee hebt over wie je doelmarkt is. Doe je huiswerk en stel de persona’s van potentiële klanten op, of het reclamegeld slokt door je vingers. Ik stel niet voor dat je een onderzoeks professional inhuurt of een uitgebreide industrie analyse koopt. Elke ondernemer kan zijn doelgroep bepalen op basis van de kenmerken van zijn product (kijk hier voor richtlijnen). Aan wie (in termen van sociale positie, geslacht, leeftijd, financiële voorwaarden) zou je je product of dienst aanbieden? Wie zou geïnteresseerd zijn in de voordelen die het biedt? Neem een voorbeeld aan een piano. De doelgroep voor dit product zijn veelal muzikanten, ouders en kinderen die geïnteresseerd zijn in het instrument.

marketing online

Bouw een slim merk voor je bedrijf

De consumenten van vandaag zijn gewend aan bedrijven die vechten voor hun dollars en het uitvinden van uitgebreide en zinvolle gebruikerservaringen voor hen. Bijvoorbeeld, je levenloze sociale media-accounts of het slechte ontwerp van je blog kan een negatieve invloed hebben op de algehele indruk van je merk als zij bladeren door je website of je socials. Klanten van vandaag vinden het net zo vervelend als een offline winkel geen creditcards accepteert of een online retailer niet reageert op Twitter- of Instagram-opmerkingen. Je wilt dat je digitale aanwezigheid naadloos wordt geïntegreerd in het dagelijks leven van mensen, dus personaliseer en verbeter je communicatie, biedt gratis bronnen en diensten die relevant zijn voor het product dat je verkoopt. Slimme branding loont altijd. Dat is een van de meest bewezen digitale marketingtips voor kleine bedrijven in 2020.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *