Ondernemers willen door. Altijd de blik vooruit om hun bedrijf te laten groeien. En dat merken we bij NLInvesteert aan het aantal aanvragen voor een financiering

Ook in Coronatijd hebben we een groot aantal ondernemers geholpen met een bedrijfsfinanciering. En dat zijn niet alleen financieringen ter overbrugging van deze onzekere tijd. Ook voor nieuwe activiteiten en overnames weten ondernemers NLInvesteert te vinden.

Enkele voorbeelden van recente financieringen zijn de realisatie van een appartementencomplex in Ouddorp, de financiering van een portefeuille zonnepanelen in Zuid-Afrika en de overname van een fysiotherapiepraktijk in Putten. Mooie initiatieven van ondernemers die een volgende stap willen maken met hun onderneming.

Financieren nog steeds mogelijk!

Corona blijft voor veel onzekerheid zorgen. Banken zijn terughoudend en nemen niet alle kredietaanvragen van bedrijven in behandeling. Het organiseren van krediet is complexer geworden en daarom schakelen veel ondernemers een specialist in om de financiering te organiseren.

De financieringsspecialisten van NLInvesteert kennen de weg bij banken en andere financieringspartners. Daarnaast beschikt NLInvesteert over een eigen platform met particuliere investeerders. De aanwezige expertise in combinatie met het grote netwerk maakt dat we voor veel dromen van ondernemers een passende financiering kunnen organiseren. Vaak is dit een cofinanciering; verschillende financieringspartners maken de totale financieringsbehoefte mogelijk.

Over NLInvesteert

NLInvesteert begeleidt ondernemers bij het financieren van hun ondernemersdromen. Vanuit het hele land werken 35 professionals aan het optimaal begeleiden van ondernemers. Na de totstandkoming van de financiering blijft NLInvesteert de ondernemer bijstaan met raad en daad.

Benieuwd wat NLInvesteert voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op via 085 – 40 18 705.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *