remblokken renault clio

De franse kleine alleskunner is een fantastische auto die al sinds 1990 op de markt in Europa te vinden is. Er zijn in de tussentijd al meerdere generaties geproduceerd. Op dit moment zijn ze bij Renault al bij de vijfde generatie Clio. Het is de perfecte stadsauto een compacte auto die overal makkelijk te parkeren is. Ook de motor is bijzonder prettig voor de bestuurders. Dit komt omdat de Clio ontzettend zuinig is en ook nog eens weinig geluid maakt. Wel moeten bestuurders oppassen met een tweedehandse Clio te kopen. Dit kan namelijk leiden to onvoorzienbarheden zoals oude onderdelen die niet meer goed zijn vooral de remblokken renault clio zijn een punt van aandacht waar velen niet 1,2,3 aan zullen denken. 

remblokken renault clio

De favoriete auto van mijn beste vriendin

Jaren geleden kocht een vriendin van mij haar eerste auto. De vraag was natuurlijk eerst wat voor een? Er zijn zoveel verschillende soorten en maten. Wat is nou wijsheid! Uiteindelijk kwam mijn vriendin uit op een Renault Clio uit 2005. Deze kleine schattige auto met een kleine zuinig motortje bleek een schot in de roos. De auto rijdt na al die jaren nog steeds en ook nog eens als een zonnetje! Zo veel jaar later blijkt de Clio de perfecte auto geweest te zijn. Vooral omdat mijn vriendin in de stad is gaan wonen net toen ze de auto kocht. Sindsdien heeft nooit meer andere nodig gehad en rijdt de Clio nog steeds prima. Dit smaakt naar meer dus je voelt hem al aan komen. De nieuwe auto op het oog is natuurlijk weer een Clio maar dit keer een nieuwe! 

Een Clio daarmee kun je thuis komen! 

De Renault Clio wie kent hem niet? Een auto die al jaren te zien is op de europese wegen en met name in Nederland en Frankrijk verkoopt de kleine hatchback als warme broodjes. De auto is met zijn kleine compacte vorm een lieveling geworden van mensen in de stad. Ook de zuinige en stille motoren spreken de mensen tegenwoordig nog meer aan dan voorheen. Dit komt natuurlijk allemaal voort uit het feit dat de brandstof prijzen uit het dak aan het gaan zijn. Er zijn tot nu toe alleen een bezine en diesel uitvoering te verkrijgen. Toch hoeft men niet te treuren want er komt een electrische versie aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *