Door de corona crisis zitten we nog altijd erg veel thuis. Waar de een er nu wel klaar mee is en graag naar buiten wilt gaan, kiest de ander ervoor om een aantal aanpassingen te doen in het huis en de tuin, om optimaal te kunnen genieten. Zo zijn er mensen die in plaats van het boeken van een vakantie, nu bijvoorbeeld een jacuzzi hebben aangeschaft. In dit blog zullen we ook gaan kijken hoe je nu wat meer sfeer kunt toevoegen in je tuin, waardoor je weer volop kunt genieten. Zo is er tegenwoordig een Ofyr BBQ te verkrijgen, een echte sfeermaker voor in de tuin. 

Met een Ofyr BBQ kun je de lekkerste gerechten bereiden op een unieke BBQ, waarna je de Ofyr kunt laten branden en je er s’ avonds van kunt genieten als vuurschaal!

Buiten koken is nog nooit zo speciaal geweest

Met een Ofyr BBQ kun je buiten koken op een ander niveau. Een Ofyr BBQ is een stenen ronde vuurschaal met een dikke rand, waar je de gerechten op kunt bereiden. De dikke stenen rand geeft een geleidelijke en juiste warmte af, waardoor de gerechten op een juiste wijze te bereiden zijn. Voor het vuur zou je gebruik kunnen maken van kolen, wat bij een normale barbecue van belang is, maar kun je ook kiezen voor haardhout. Het haardhout geeft een uniek smaak aroma aan je gerecht en biedt het de juiste temperatuur voor de Ofyr BBQ.

Hout kloven voor het beste vuur

Wanneer je kiest voor haardhout om de Ofyr BBQ op te stoken en op een juiste temperatuur te houden, is het van belang dat je gebruik maakt van gedroogd en dun hout. Het dunne hout vat snel vlam en zorgt het voor een goed beginnend vuur in de Ofyr BBQ. 

Om het hout snel te kunnen kloven, kun je gebruik maken van een kindling cracker. Met een kettingzaag is het lastig om op een veilige manier kleine houtjes te zagen en is ook het kloven van hout met een bijl niet voor iedereen weggelegd. 

Met een kindling cracker kan iedereen snel en veilig, dunner brandhout kloven. Met de veilige en robuuste houtklover maak je blokken hout gemakkelijk klein, waardoor je over de juiste houtjes beschikt voor de OFyr BBQ. De overige blokken kun je op het vuur leggen nadat je klaar bent met eten, zodat je nog heerlijk kunt genieten van een sfeervol kampvuur uit de Ofyr BBQ!

Geniet van je avond

Een Ofyr BBQ biedt vele voordelen voor in je tuin. Zo kun  je op een luxe, chique en unieke manier buiten koken, beschikt de Ofyr BBQ over een robuuste uitstraling en biedt het sfeer in de tuin. Na het eten kun je de Ofyr gemakkelijk schoonmaken door de etensresten in het vuur te schrapen, leg je hier nog een aantal haardblokken op, waarna je de gehele avond kunt genieten van een sfeervol kampvuur. Elke avond is een feestje en kun je heerlijk genieten in je tuin, in welk seizoen we ons dan ook bevinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *