De feestdagen komen er weer aan en dus is het tijd om na te denken over wat voor cadeaus je moet gaan kopen. Voor de een is dit een stuk moeilijker dan voor de ander. Sommige mensen kunnen heel creatief zijn met het verzinnen van cadeaus, terwijl anderen totaal niets kunnen verzinnen.

Voor kleine kinderen is dit alleen maar moeilijker. Kleine kinderen kunnen zelf natuurlijk moeilijk zeggen wat er op hun verlanglijstje staat en dus is het extra belangrijk dat je zelf met leuke ideeën komt. Maar wat moet je dan in hemelsnaam gaan verzinnen? Wij geven je twee handige tips, dus doe er je voordeel mee.

Poppen


Babypoppen en een paar basisveranderingen van kleding. Niets bijzonders. We zijn niet gek op poppen die kruipen, eten, iets zeggen, enz. Ze breken meestal te gemakkelijk en ze verminderen de hoeveelheid creativiteit die nodig is om met ze te spelen, wat ze ook doen. We stellen voor om poppen met verschillende huidskleuren in de speelkamer te hebben. Als kinderen van hun poppen houden, oefenen ze liefdevolle mensen uit die er anders uitzien dan zijzelf. Zo geef je ook nog een klein beetje educatie mee, zonder dat je hier eigenlijk een doel voor ogen hebt. Win-win situatie toch?

Een loopwagen


Speelgoed wat op dit moment helemaal in is, is de I’m toy loopwagen. Deze zijn bijna niet meer te krijgen in de winkels want zijn overal uitverkocht. Probeer er dus heel snel bij te zijn want met de kerstdagen zijn ze waarschijnlijk onmogelijk om nog ergens te krijgen. Je hebt ze in verschillende prijzen en ze starten al vanaf een bedrag van rond de €50. De duurste variant van de loopwagens zit rond een bedrag van €75.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *