Spotnet werd al enige tijd niet meer bijgewerkt, hier is echter recentelijk verandering in gekomen met Spotnet 2.0. Het nieuwe Spotnet bouwt op dezelfde principes als de ‘originele’ Spotnet, maar is nu gecreëerd door een nieuw team. Zij hebben bij het ontwikkelen van dit programma vooral gelet op hoe het systeem gemakkelijker gebruikt kan worden, en hoe er beter overzicht bewaard kan worden.

Waarvoor gebruik ik Spotnet 2.0?

Spotnet 2.0 kan onder andere gebruikt worden als nieuws website. Op dit programma worden diverse ‘spots’ geplaatst, welke te downloaden zijn door de gebruikers. Hierin kan allerlei informatie staan. Ook is het via het nieuwe Spotnet makkelijker om snel meer te weten te komen over een bepaald onderwerp of categorie. Je hoeft dan namelijk alleen maar te zoeken of filteren op de gewenste categorie, en je krijgt snel alle ‘spots’ te zien die daarover geplaatst zijn. Daarnaast kan je deze berichtjes ook downloaden. Het nieuwe systeem biedt ook de mogelijkheid om reacties toe te voegen op de geplaatste berichten. Zo kan je vragen stellen aan medegebruikers, of een discussie voeren over een onderwerp.

Het is overigens niet zo dat je alleen nieuwsberichten kan lezen op Spotnet 2.0. Het is namelijk ook mogelijk om afbeeldingen, muziek en video’s te bekijken/beluisteren. Dit maakt het programma dan ook erg divers en geschikt voor een variërende doelgroep.

Wat is er verandert met Spotnet 2.0?

Door de nieuwe ontwikkeling van Spotnet 2.0 zijn er diverse dingen verandert, in vergelijking met Spotnet. Niet alleen het uiterlijk van het programma is anders dan voorheen, maar er zijn ook veel extra mogelijkheden toegevoegd.

  • Allereerst, is er een update uitgevoerd met betrekking tot de veiligheid van het programma. Zo worden berichten nu automatisch gecontroleerd op virussen. Door gebruik te maken van een ‘Black/Whitelist’ kunnen geplaatste berichtjes nu makkelijk gecategoriseerd worden als zijnde spam of gewenst bericht.
  • Ten tweede, bevat het systeem nieuwe, verbeterde filters. Door middel van deze filters kunnen gebruikers makkelijker op zoek naar bepaalde berichten, of berichten die geplaatst zijn in een specifieke categorie.
  • Als laatste, is het nu mogelijk om bij Spotnet 2.0 voorbeelden van de berichten te zien, nadat je een bepaalde zoekopdracht hebt ingevoerd. Hierdoor kan je snel zien of het bericht de informatie bevat waar jij naar op zoek bent. Dit maakt Spotnet 2.0 eenvoudiger en sneller in gebruik dan Spotnet voorheen.

Waar kom ik in aanmerking met dit product?

Om overigens volledig te kunnen genieten van Spotnet 2.0 is het aan te raden om je goed in te lezen over welke server (met Secure Sockets Layer) je gebruikt voor het programma. Mocht je een lage kwaliteit server gebruiken, dan komt het programma niet goed tot zijn recht. We raden je dan ook aan om je goed in te lezen over welke nieuwsserver goed bij jou past en mooie kwaliteit levert. Er zijn veel verschillende mogelijkheden waar je uit kan kiezen, met vrij grote verschillen in prijs. Lees je dan dus ook goed in. Vaak is het ook mogelijk om een gratis proefversie van een server te gebruiken. Zo kan je verschillende nieuwsservers uitproberen en bekijken welke het beste bij jouw gebruik van Spotnet 2.0 past. Lees hierover meer op 4usenet.nl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *