Wanneer je als bedrijf aan de slag wilt met zoekmachine optimalisatie is het aan te raden om je eigen website eens goed onder de loep te nemen. Heb je geen idee waar je naar moet kijken? Dan zit je hier goed. Ik geef je namelijk een aantal tips die er voor zorgen dat jij een vliegende start maakt met jouw website op het gebied van SEO. Klinkt dit allemaal te moeilijk? Lees ook dan door want we hebben hulp voor je!

Content

Een van de belangrijkste pijlers binnen SEO is de pijler Content. Hoe moeten zoekmachines begrijpen waar jouw pagina op jouw website over gaat wanneer je geen goede content hebt geschreven. Stel je wilt gevonden worden op “mooie horloges voor mannen”. Dan is het verstandig een leuke blog te schrijven over de mooiste herenhorloges in bijvoorbeeld 2021. Neem de laatste trends mee in jouw blog, verwerk daarin goede afbeeldingen en in het meest ideale geval verkoop je deze horloges ook nog eens. Op het moment dat je op geen enkele manier deze zoekwoorden gebruikt op je pagina dan zal Google ook niet begrijpen dat je daarop gevonden wilt worden.

Zoekwoorden

Een beetje content schrijven kan iedereen maar hoe weet je nu waar je op gevonden wilt worden? Bedenk voor jezelf eens wat je te bieden hebt. Wat verkoop je? Als je dit uitschrijft ontstaan er al een heleboel zoekwoorden. Ga vervolgens eens kijken welke pagina’s er in Google worden getoond met deze termen. Probeer vervolgens ook na te denken in lange zoekwoorden, informatieve zoekwoorden en commerciële zoektermen. Dit alles zorgt er voor dat jouw zoekwoorden onderzoek steeds uitgebreider wordt.

Verder?

SEO omvat nog veel meer factoren die belangrijk zijn bij het vindbaar maken van jouw website en pagina’s. Wanneer je op zoek bent naar een bureau in Rotterdam dan kan ik je adviseren om eens te zoeken op “Zoekmachine optimalisatie Rotterdam” om de beste bureaus te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *