Strandballen bedrukken

Je wil je bereik natuurlijk ook in de zomer zo groot mogelijk houden. In de zomer zijn veel mensen op vakantie, gaan ze naar het strand, zwembad, park enzovoort. Maar wat is nou de perfecte manier om jouw naamsbekendheid ook in de zomer een boost te geven? Vind het hier uit

Strandballen bedrukken voor naamsbekendheid

Strandballen zijn een erg goede manier om jouw naamsbekendheid tijdens de zomer te vergroten! Zo zijn er verschillende strandballen die je kunt gebruiken voor je campagne: een mooie strandbal wereldbol, opblaasbare strandbal of opblaasbare voetbal. Je kunt het zo mooi maken als je zelf wil. Je bepaalt natuurlijk helemaal zelf hoe je de bal wil vormgeven. Zodra dit vaststaat kan de drukkerij jouw strandballen bedrukken. Maar wat ga je er op plaatsen? Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een zelfbedachte tekst, de naam van jouw relaties of jouw bedrijfslogo. Ook kan de bal rondom helemaal voorzien worden van jouw gewenste tekst of logo. Het zal dus snel onder de aandacht komen. Hierdoor nemen je conversies toe en krijg je meer naamsbekendheid.

Waarom een strandbal bedrukken?

Een strandbal is makkelijk mee te nemen, dus zal de bal met jouw merknaam op veel plekken komen. Een bal wordt vaak gebruikt door grotere groepen en ook nog eens in openbare ruimtes. Zo zien niet alleen de gebruikers van de bal jouw merknaam, maar ook de toevallige toeschouwers op het strand. Bovendien gebruiken mensen de bal wanneer zij zich plezieren, fijn en vrij voelen. Onbewust associëren deze mensen de bal en dus ook jouw merknaam ook met deze emoties. Hierdoor krijgt de persoon een positief gevoel bij het zien van jouw merknaam, en zal eerder klant worden. Het perfecte object voor jouw reclame dus! Ook is de bal waterbestendig dus zal het lang meegaan. Er is dus geen reden voor twijfel meer, laat gelijk jouw eigen strandbal bedrukken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *