Wil je graag iets anders gaan doen? Ben je je huidige baan zat of heb je het idee dat je een andere uitdaging wel kunt gebruiken? Er zijn natuurlijk een heleboel verschillende kanten die je dan op kunt. We helpen je graag om hierin een goede keuze te maken, maar uiteindelijk zul je dat toch vooral zelf moeten doen. Daarom krijg je van ons een paar opties voorgeschoteld die je kunnen helpen om na te denken over de kant die je graag op wilt. Misschien heb je wel geluk en zit jouw droombaan er tussen! Bekijk ze dus gauw.

Aan de slag met Lean Six Sigma

De verbetermethode Lean Six Sigma is erop gebouwd om processen te verbeteren. Dit wordt gedaan door zij die een opleiding of training hebben gevolgd om met deze methode te kunnen werken. Daarin leer je hoe je onnodige en overbodige activiteiten elimineert, om zo meer energie in de kwaliteit van het product van het proces te steken. Een Lean Six Sigma green belt doet dit bijvoorbeeld, en de opleiding daarvoor is gemakkelijk te volgen. Iets voor jou?

Begin je eigen onderneming

Heb je altijd al gedroomd van een eigen bedrijf, zoals een café, bakkerij, hondenuitlaat-service of iets heel anders? Misschien is dit wel het juiste moment om er mee te beginnen. Je kunt het ook naast je huidige baan doen totdat je voldoende klanten hebt om helemaal over te stappen. Zo kun je klein en veilig beginnen, maar wel een mooie start maken met je eigen bedrijf!

Volg je passie

Heb je een hobby of passie waar je graag al je tijd in steekt? Kijk dan eens of je daar misschien ook niet je werk van kunt gaan maken. Er zijn vast en zeker bedrijven of organisaties die iets vergelijkbaars doen, waar jij je enthousiasme in je werk kunt steken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *