Bedrijfsuitjes verbeteren de collegialiteit en verbondenheid in je team. Heb je de mogelijkheid om de auto te pakken en de stad uit te reizen? Dan is het een leuk idee om een activiteit buiten te gaan doen! Dit is gezond en verantwoordelijk, zeker in deze tijd waarin COVID-19 nog steeds heerst. Er volgt een lijstje met de leukste outdoor bedrijfsuitjes. 

1. Quad rijden

Een van de spannende bedrijfsuitjes is quadrijden. Dit kun je doen op een speciaal gecreëerde baan hiervoor in het bos, in de duinen of op een andere plek in de natuur. Voor het besturen van een quad hoef je niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Wel is de minimumleeftijd zestien jaar oud. Quad rijden is leuk om te doen als je een klein team hebt. Als je deel bent van een groter team, is het niet alleen minder gezellig maar ook soms te duur. 

2. Wie is de mol?

Wil je bedrijfsuitjes organiseren en op pad gaan met een groter team? Een ideaal spel om te spelen is ‘Wie is de Mol?’. Dit alom bekende spel kun je overal doen en is makkelijk te doen op 1,5 meter afstand. Zeker tijdens de Covid-19-crisis zijn er veel organisaties in Nederland begonnen met het aanbieden van een ‘Wie is de Mol?’ bedrijfsuitje. Dit zijn vooropgezette programma’s waar je als team aan mee kunt doen. Tijdens het spelen, leer je scherp te zijn en vertrouwen in collega’s te steken. Maar, het belangrijkste is natuurlijk dat je ontzettend veel lol hebt met je collega’s. 

3. Paintball

Zit je in een team waarbij men wel houdt van een beetje actie? Paintballen is een perfecte activiteit om te doen met je team. Wel is het belangrijk dat iedereen het eens is met het plan. Mensen die slecht ter been, zwanger, of andere bijzonderheden hebben, kunnen niet meedoen met paintballen. Maar, als je een team hebt vol jonge mensen is paintballen een perfecte opgave waarin je leert samenwerken met je collega’s. 

4. Survival track 

Een ander outdoor bedrijfsuitje is een survival track. Deze worden op verschillende plaatsen in Nederland aangeboden, en het is een perfect bedrijfsuitje voor een groot team. Tijdens een survival track moet je verschillende spellen spelen waarin je moet samenwerken, hindernissen moet overkomen en oplossingen moet bedenken. Let er goed op: je moet niet bang zijn voor een beetje water of modder. Mocht je specifieke eisen hebben, kun je altijd contact opnemen met de organisator van de survivalbaan. 

Wat kost een outdoor bedrijfsuitje?

Je kunt bedrijfsuitjes zo duur maken als je budget toelaat. Als je gebruik maakt van de diensten van een externe organisatie zullen de kosten hoger uitpakken dan wanneer je alles zelf regelt. Het zelf regelen kan echter wel een hoop tijd en energie kosten, zeker als je het alleen moet doen. Een spel-traject in het bos is gemakkelijk zelf uit te zetten, terwijl het huren van quads al snel de kosten hoger kan oplopen dan via een bedrijf dit regelen. Kies daarom voor bedrijfsuitjes die passen bij je budget. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *