beits

Je hebt het vast en zeker wel eens in de bouwmarkt zien staan als je voor je klus iets moest kopen, maar weinig mensen weten eigenlijk echt wat beits is. Maar waarvoor kun je het allemaal gebruiken, en nog belangrijker is de vraag wanneer je het moet gebruiken. Vaak wordt beits gebruikt, om hout te beschermen waarbij je wel de structuur van het hout wilt blijven zien. Een goed voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld hardhouten tuinmeubelen. Behandel je deze, dan is het hout beschermd in zomer en winter tegen alle verschillende weersinvloeden. 

Unieke eigenschappen

Wanneer je hout behandeld met beits heeft het hout direct unieke eigenschappen, vocht kan namelijk wel uit het hout maar er niet in. Door het vochtniveau in het hout op peil te houden, weet je zeker dat het hout lang mooi blijft. Niet voor niets worden meubelen zowel binnen als buiten behandeld, van tafels tot het tuinhuis aan toe in de tuin. Gelukkig hoef je niet eerst een grondlaag aan te brengen, want het product kun je namelijk in een keer aanbrengen. Wanneer je beits koopt, hoef je geen andere producten te kopen om het hout bijvoorbeeld voor te werken.

beits

Voor binnen en buiten verkrijgbaar

Beits is in de webshop van verfzaak.nl zowel voor binnen als buiten verkrijgbaar, worden houten speeltoestellen zwaar op de proef gesteld dan is een beschermlaag niet overbodig. Buitenbeits heeft als eigenschap dat het hout tegen vocht beschermd en beter bestand is tegen extreme weersomstandigheden. Deuren en kozijnen buiten, kun je ook het beste behandelen met beits voor buiten. Lak voor binnen is goed te gebruiken wanneer je mooie meubelen binnen hebt, deze beits heeft namelijk andere eigenschappen als de beits voor buiten. Bij deverfzaak.nl kun je zowel beits voor binnen als buiten in de webshop kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *