Belastingadvies Groningen

De BTW-aangifte

Als ondernemer zijnde zal je voor ieder product of dienst dat je verkocht hebt BTW op je factuur moeten verrekenen. Vervolgens zal deze BTW betaald moeten worden aan de Belastingdienst. Dit is iets dat je ieder kwartaal zult moeten doen. Doe je dit niet, dan krijg je helaas flinke boetes van De Belastingdienst. Een accountant zal ervoor zorgen dat dit ieder kwartaal netjes gebeurd en dat is natuurlijk wel zo handig. 

Inkomstenbelasting

Ben je de eigenaar van een eenmanszaak of een VOF? Dan keer je iedere maand winst uit in plaats van loon. Dit betekent ook dat je aan het eind van het jaar over het bedrag dat je aan winst behaald hebt belasting moet betalen. Door inkomstenbelasting te doen weet je precies wat je ieder jaar aan belasting moet betalen. Een accountant kan dit uiteraard voor jou regelen en zal jou op dit gebied volledig ontzorgen.

Loonbelasting

Ben je gegroeid met je bedrijf en heb je op een gegeven moment personeel in dienst? Dan keer je dit personeel natuurlijk loon uit. Echter zal je over dit loon ook weer belasting moeten betalen en een goede accountant zal dit iedere maand voor jou berekenen zodat jij dit vervolgens keurig over kunt maken aan De Belastingdienst en je dus niet in de problemen komt. Kortom, schakel een goede accountant via adcam administraties in en weet zeker dat alles netjes geregeld wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *