informatiemanagement

Je bent net afgestudeerd en je wilt heel graag de handen uit de mouwen steken in een mooie baan. Alleen je weet nog niet precies naar welke functie je interesse uit gaat.

Maar je wilt niet meteen bij een werkgever in vaste dienst. Want met een vaste baan zijn je werkzaamheden door de baas gekaderd. Ook is de kans groot dat je lange tijd hetzelfde werk doet. Nee, jij wilt de flexibiliteit om je breder te oriënteren in de mogelijkheden van het bedrijfsleven en jouw potenties.

Traineeship: een volwaardige functie

Een traineeship is in dit geval misschien op jouw lijf geschreven. Een traineeship is een (starters)functie bij een werkgever waarin je als trainee op verschillende afdelingen van het bedrijf aan de slag gaat. Als trainee wordt je over het algemeen opgeleid tot manager of specialist en heb je een volwaardige plek in de organisatie. Op deze manier leer je de verschillende facetten van een bedrijf kennen en wat elk onderdeel/afdeling precies doet. Een traineeship is dus niet te vergelijken met een stage.

Win-win met een traineeship

Stel dat jij heel graag met computers werkt en je hebt interesse in alles rondom informatiemanagement. Maar je wilt dus niet meteen een vaste baan. Dan kun jij een traineeship informatiemanagement in de IT gaan volgen en krijg je de mogelijkheid om het werken en leren te combineren. Zo ga je direct ervaring op doen bij organisaties in de overheid of bedrijfsleven waar je komt te werken. Gedurende de traineeship word je begeleid en opgeleid tot professional in het vakgebied dat je kiest.

Ook zonder ervaring in de IT kun je bij Breinstein terecht voor traineeships in onder andere: informatiemanagement, data analytics of cyber security.

Het is een win-win situatie omdat je tegelijkertijd investeert in je carrière en je jezelf ontwikkelt als professional! Gewoon lekker met een salaris elke maand op je bankrekening! Dat is de flexibiliteit en de diversiteit die jij zoekt!

In welk veld je je traineeship ook gaat volgen, één ding is zeker, je gaat leren over het bedrijf, je eigen kunnen, je interesses en je wordt een professional!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *