Wat kost een bedrijfsvideo Het maken van een bedrijfsvideo is zo duur als dat je zelf wilt. Maar is deze bedrijfsvideo dan wel goed? Dat is wat je je moet afvragen. Veel mensen denken dat als je een bedrijfsvideo laat maken door een bedrijf die hier gespecialiseerd in is je flink veel moet betalen, maar dat valt reuze mee. Bij Lancelot video heb je een perfecte bedrijfsvideo die jaren meegaat voor een prikkie vergeleken met veel andere bedrijven.

Hoeveel zou je moeten uitgeven aan een bedrijfsvideo?

Als je jouw neefje laat filmen en de montage laat doen door jouw zoon die toevallig goed is met computers ga je nooit een hele doordachte video krijgen die jaren meegaat. Ook denk je misschien dat het een goede video is, maar kom je er naderhand achter dat deze video helemaal niet zo goed is als dat deze kan en dan ben je al te laat. Maar welke prijs moet je dan wel betalen voor een goede bedrijfsvideo. Dat is in essentie een lastige vraag, want iedere bedrijfsvideo is anders. Voor de vraag wat kost een bedrijfsvideo zou je moeten denken aan ongeveer 1200 euro. In eerste instantie lijkt dit misschien heel veel, maar onderaan de streep valt het reuze mee als je kijkt naar wat er allemaal gedaan wordt om een goede bedrijfsvideo neer te zetten. De cameraploeg, het geluid, de montage, locaties en nog veel meer. Dit zijn allemaal dingen die geld kosten als je het laat doen door een partij die hier ervaring in heeft en gespecialiseerd in is. Door deze specialisten in te huren weet je zeker dat je het mooiste krijgt wat je maar kunt krijgen op het gebied van hun werk.

Wat kan dit bedrijf nog meer regelen?

Naast het maken van een bedrijfsvideo kan een bedrijf met zoveel beschikking over apparatuur nog veel meer maken. Denk bijvoorbeeld een hele theater show. Ze kunnen alles regelen rondom licht, geluid en opname. Zo kun jij jouw optreden geven zonder dat je je enige zorgen hoeft te maken over het licht, geluid en de opname. Tegenwoordig is het ook heel modern om een livestream te houden voor bijvoorbeeld een goed doel of het aankondigen van een nieuwe ontwikkeling. Deze livestream kan ook allemaal geregeld worden door dit bedrijf. Zo zorgen ze ervoor dat jij zonder enige problemen jouw beeld kunt laten zien aan de rest van de wereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *