Ik heb altijd gezegd dat wanneer ik mijn baan niet meer leuk zou vinden, ik niet onnodig zou blijven hangen. Ik heb namelijk de luxe dat ik niet per se hoef te werken want wij hebben onze schaapjes al op het droge. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om nieuw werk te vinden toen ik het bij ons op kantoor niet langer meer volhield. U moet weten dat wij een mooi en ruim huis hebben, dus ik wilde wel graag gastouder worden. Onze kinderen vonden het altijd heerlijk om in ons huis te spelen en daarom wilde ik andere kinderen deze kans ook geven. Ik wilde graag weten wat verdien je als gastouder want ik moest weten of ik op deze manier ook echt wilde gaan werken. Wat verdien je als gastouder is dan een belangrijke vraag omdat je namelijk moet zorgen dat je ook nog wat aan je werk overhoudt. Ik moet u zeggen dat ik voornamelijk werk omdat ik het leuk vind om iets te doen en zeker als ik met kinderen kan werken, maar de vraag wat verdien je als gastouder is een die gesteld moet worden. Ik ben daarom in de materie gedoken om te bekijken waar ik moest zijn wanneer ik een antwoord wilde hebben op mijn vraag wat verdien je als gastouder? Ik heb toen gezien dat dit niet per se een gemakkelijke vraag is om te beantwoorden. Je moet namelijk zorgen dat je niet alleen weet aan wie je de vraag moet stellen, je moet ook kijken hoe je als gastouder te werk gaat. Ik wilde niet volkomen zelfstandig aan de slag gaan omdat ik niet helemaal wist hoe ik dat moest aanpakken. Ik ben daarom gaan kijken of ik onder de vlag van een bedrijf kon gaan werken. Dat bleek te kunnen en wel bij de mensen van Thuiscreche.nl. Dat zag er heel interessant uit en ik heb de site van deze organisatie daarom ook met heel veel plezier doorgenomen. Ik ben blij dat ik hier op de site ben gaan kijken want ik heb gemerkt dat je hier heel veel interessante kansen kunt vinden. Ook was ik hier op de juiste plek voor een antwoord op mijn vraag wat verdien je als gastouder?

Wat verdien je als gastouder? U leest het antwoord hier!

Mijn vraag wat verdien je als gastouder was er een die ik graag beantwoord wilde hebben want ik ben niet iemand die het totaal onbelangrijk vindt wat zij verdient. Ik ben daarom blij dat ik de site Thuiscreche.nl vond omdat ik hier kon zien wat men had geschreven over de vraag wat verdien je als gastouder? Uiteraard hangt het af van hoeveel dagen je werkt en hoeveel kinderen je opvangt, maar ik kan u zeggen dat de verdiensten mij geenszins tegenvielen.

Ik geniet van dit werk

Ik ben inmiddels al een tijdje aan de slag als gastouder en ik vind dit echt heel prettig werk. Kortom:

  • Ik ben via Thuiscreche.nl aan de slag gegaan
  • 
Ik geniet met volle teugen van dit werk
  • Ik raad anderen aan om ook eens op deze site te kijken

Ik hoop dat u hier ook een mooie invulling van uw werkzame leven kunt vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *