Veel bedrijven hebben een grote loods, magazijn of schuur staan waar in allerlei producten worden bewaard. Nu is het belangrijk dat deze producten en deze gebouwen ook voorzien zijn van de juiste producten. Een van die belangrijke onderdelen van zo’n magazijn bijvoorbeeld is het dak. Nu zijn er veel verschillende mogelijkheden op het gebied van dakplaten. We gaan je uitleggen welke verschillen er zijn en wanneer je voor welke soort dakplaten kan kiezen. Lees je even mee?

Warm dak

Een warmdakplaat is voor geïsoleerde daken. Deze term warm verwijst eigenlijk naar de functie van de profiele als dragen platen. Op het gebied van warmdakplaten zijn er veel verschillende soorten uitvoeringen en maten waardoor deze snel en veilig opgezet kunnen worden. Hierdoor is er voor ieder gebouw een goede en prettige akoestiek mogelijk.

Koud dak

Op het moment dat je gaat werken aan een daktoepassing zonder isolatie dan zijn koud dag platen de oplossing. Je kan deze het beste gebruiken voor schuine daken of ronde daken. Het monteren hiervan adviseren we om te laten doen door de professionals.

Waar kies je nu?

Het is belangrijk te achterhalen waar de behoefte ligt. Als je op zoek bent naar dakplaten voor isolatie dan zijn de warmdakplaten de oplossing. Wanneer je dit niet nodig hebt kan je het beste kiezen voor kouddakplaten. Er zit natuurlijk ook een kostenverschil in deze opties. En daar kan je het beste even rekening mee houden.

Laat je adviseren

Wanneer je een groot project hebt lopen, als architect bijvoorbeeld, is het het best je te laten adviseren door een bedrijf. Ze kunnen dan met je meedenken en goed besluiten wat in jouw geval het beste is om te kiezen. Bekijk daarnaast ook alle mogelijkheden nog even goed voordat je over gaat tot aanschaf. Laat je informeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *